بازار طلا آخرین خبرها بورس سیگنال دلار به بورس در تایم پایانی / شاخص کل در سالگرد ریزش تاریخی قرمز پوش شد
سیگنال دلار به بورس در تایم پایانی / شاخص کل در سالگرد ریزش تاریخی قرمز پوش شد
چکیده این مطلب : انتشار : 1401/05/19 - 15:00 0 نظر

گلدمگ: معاملات امروز بورس در سالگرد آغاز سقوط تاریخی شاخص کل، کم رونق بود؛ کاهش حدود 3٬500 واحدی شاخص کل، افت ارزش معاملات خرد به کم‌تر از 2هزار میلیارد تومان و ادامه خروج پول حقیقی. دو روز پایانی هفته نقش تعیین کننده ای دارد؛ اخبار احتمالی برجام، و انتشار آمار تورم ماهانه آمریکا دو موضوعی است که روند بازار در هفته چهارم مرداد ماه را مشخص می کند.

به گزارش سایت بازار طلا،  19 مرداد ماه، یکی از تلخ ترین روزهای تاریخ بازار سرمایه است؛ روزی که آغازی بر شدیدترین اصلاح تاریخ شاخص کل بود و هرچند شاخص کل از اوج تاریخی خود حدود 50 درصد کاهش یافت اما بسیاری از نمادها بیش از این عدد سقوط کردند.

همانگونه که از معاملات روز سه شنبه به نظر می رسید؛ بازار امروز در سالگرد روز تلخ بازار قرمز پوش شد و شاخص کل با کاهش حدود 3٬500 واحدی همراه شد و تا سطح یک میلیون و 448 هزار واحدی پایین آمد.

هر چند در ابتدای بازار به واسطه معاملات فولاد شاخص کل افزایش یافت اما در ادامه با افزایش عرضه ها در کلیت بازار،‌شاخص کل نیز روند نزولی به خود گرفت.

بانکی ها و به ویژه خودرویی های که چند روزی معاملات مثبتی را تجربه کرده بودند امروز به واسطه تشدید نااطمینانی از آینده برجام،‌در محدوده منفی معامله شدند. اما در دقایق پایانی بازار، افت دلار در بازار آزاد به عنوان سیگنال مثبت برجامی تلقی شد و دوباره شاهد افزایش تقاضا در این گروه‌ها بودیم.

تردید معامله گران و روزهای کم رونق بازار

امروز ارزش معاملات خرد دوباره به کم‌تر از دو هزار میلیاد تومان رسید تا شاهد یکی از روزهای کم رونق بازار باشیم؛ موضوعی که نشان از نااطمینانی معامله گران از آینده بازار دارد.

حقیقی‌های بازار هم امروز بیش از 200 میلیارد تومان از بازار خارج کردند که خساپا، شپنا و فملی هر کدام با حدود 14 میلیارد تومان بیش‌ترین خروج پول حقیقی را ثبت کردند. در نقطه مقابل، فزر با بیش از 11 میلیارد تومان بیش ترین ورود پول حقیقی بازار امروز را تجربه کرد، فولاد با 9 و شفن با بیش از 8 میلیارد تومان در رتبه های بعدی ورود پول حقیقی قرار داشتند.

در میان صنایع نیز،‌خودرو و ساخت قطعات با 34 میلیارد تومان بیش ترین خروج پول حقیقی را ثبت کرد؛ پس از آن بانکی ها با 17 میلیارد و محصولات شیمیایی با 13 میلیارد تومان در رتبه های بعدی خروج پول حقیقی قرار داشتند.

پیش بینی بازار هفته آینده

دو روز پایانی هفته نقش تعیین کننده ای دارد؛ اخبار احتمالی برجام، و انتشار آمار تورم ماهانه آمریکا دو موضوعی است که روند بازار در هفته چهارم مرداد ماه را مشخص می کند. احتمالاً در این دو روز موضع رسمی ایران در خصوص متن پیشنهادی اروپا اعلام شود؛ در صورتی که موضع مثبتی وجود داشته باشد، صنایع ریالی همچون بانکی ها،‌خودرویی ها  و حمل و نقل شاهد افزایش تقاضا خواهد بود. کمااینکه در تایم پایانی بازار امروز هم با کاهش دلار به محدود 31 هزار تومان پالس مثبتی را به این صنایع داد و شاهد افزایش تقاضا در این نمادها بودیم. در نقطه مقابل احتمالا صنایع دلاری با فشار عرضه روبرو خواهند بود.

از سوی دیگر در صورتی که آمار تورم آمریکا امیدوارکننده باشد و از شدت افزایش آن کاسته شده باشد،‌ می تواند پالس مثبتی را به بازارهای کامودیتی ارسال کند.

حالا باید دید که اخبار دو روز آینده چه سرنوشتی را برای بازار  در هفته چهارم مرداد ماه رقم می زند؟

منبع : tgju

نظرات

captcha

کاربر گرامی، در صورت مشاهده هرگونه خطا در این صفحه، روی دکمه گزارش خطا کلیک کنید تا در اولین فرصت مشکل را برطرف کنیم

گزارش خطا
پشتیبانی

پشتیبانی

در حال تلاش جهت برقراری ارتباط با سرور
  • جهت گفتگو با پشتیبانی، اطلاعات زیر را تکمیل کنید

00:00